Dit is mijn verhaal:

"Wil ik kinderen, wil ik een relatie een andere baan, eigen bedrijf of … wat wil Ik eigenlijk, waar word ik nu echt gelukkig van?"

Zo kwam ik, na een dag werken als loopbaancoach, op het punt in mijn leven waarop ik me afvroeg: Is dit het nu? En ik wist en voelde: Er is meer, heel veel meer. En dat zit niet in een andere baan, kinderen, een relatie of geld, maar dat zit in mij; geluk zit in mij!

 

Op dat moment besloot ik om te stoppen met werken en mezelf opnieuw uit te vinden en te ontdekken. Zonder de druk vanuit mijn omgeving of goedbedoelde adviezen van familie en vrienden. Nee helemaal alleen zonder iets of iemand: ik ben op reis gegaan.

 

Tijdens deze reis heb ik alle mogelijke grenzen opgezocht, in mezelf en om me heen, ben daaraan ver voorbij gegaan, heb mezelf verloren, gelachen, gehuild en opnieuw gevonden: zonder angst, vol vertrouwen, vrij, nieuwsgierig, onbevangen en echt.

 

Ik weet nu dat iedereen zich zo kan voelen, daar hoef je niet voor op reis te gaan en jezelf voor te verliezen, maar daar moet je wel nieuwsgierig naar zijn, lef voor hebben en een avontuur met jezelf voor aan durven gaan. Als je dat kan, dan ontmoet je nieuwe mogelijkheden, zie je dingen anders en word je vrij van je eigen beperkingen.

 

En dat is wat ik jou ook gun, leven en werken vanuit je volle potentie, vrij van angst en beperkingen.

Armanda_tekening2

 

DSC01557_450px DSC01555_450px DSC01558_450px