21
FEB
2014

Bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en yoga

by :
comment : Off

Sinds januari geef ik met heel veel enthousiasme en energie poweryoga op maandagavond bij David Lloyd in Veldhoven. Dat ik yoga zo leuk zou vinden had ik nooit gedacht. Mijn idee van yoga was suf op een matje zitten, een beetje puffen en steunen, concentreren op ontspanning en je hoofd leeg maken. Totdat ik bij toeval, op aandringen van een vriendin, bij Yogatrainer in Eindhoven binnen kwam. Ik voelde direct: “Dit is goed voor mijn lichaam!” Het was liefde op het eerste gezicht, zowel de poweryoga als de studio. En zo is mijn passie voor yoga ontstaan.

In het begin was ik vooral enthousiast over het fysieke resultaat: meer kracht en energie in mijn lichaam. Maar al gauw werd het plaatje breder en completer. Tijdens mijn opleiding tot bewustzijnscoach/poweryogadocent afgelopen jaar, bij Cora Verkuilen, heb ik mogen ervaren wat poweryoga kan doen op gebied van mijn eigen bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Chakra’s, aura’s en energieën, het is niet langer iets uit een boek, maar eigen ervaring en bewustwording. En zonder overdrijven, recht uit mijn hart kan ik nu zeggen dat yoga echt overal goed voor is.

 

Probeer het, als je durft!

 

Namasté!