09
APR
2014

De lente is begonnen, ook bij Spring Consulting!

by :
comment : Off

Voor Spring Consulting is de lente begonnen, d.w.z. veel veranderingen en nieuwe ideeën die opkomen en vorm krijgen. Zoals o.a. een nieuwe praktijkruimte in het centrum van Eindhoven met ingang van 1-4-14 en een mooi geheel in huisstijl ontworpen brochure door Sjoerd Cloos van www.ontmoetsjoerd.nl.praktijkruimte

 

Inmiddels heb ik mijn eerste klanten in mijn praktijkruimte mogen ontvangen. En ik merk dat deze doelgroep: de hoogopgeleide dame in de leeftijd van 30 tot +/- 40 jaar, een zware worsteling heeft met keuze stress en gevoel versus denken. Deze groep is vooral bezig om iedereen om hen heen tevreden te stellen en vooral te doen wat er van hun wordt gevraagd. Met als resultaat: onvrede over je eigen leven, afname van levensenergie en stress.

Druk bezig in het hoofd met de grote levensvragen: Is dit nu wat ik met mijn leven wil? Hoe kan het dat ik niet gelukkig ben, ik heb toch alles? Etc. Etc. Iedereen komt in zijn leven op het punt waarop je je afvraagt of dit het nu is? En of je het roer nog om kunt gooien als je dit zou willen? Met al deze vragen in je hoofd kan het behoorlijk druk worden, een dagtaak aan denken en analyseren van je “problemen”. En wat als ik nu de verkeerde beslissing maak? En hoe weet ik of ik de juiste beslissing maak? En omdat deze dames, zo getraind zijn om te denken gaat dat ze heel gemakkelijk af, het denken! De hele dag en nacht door. Tot ze er zo moe van worden en het helemaal niet meer weten. Ik noem dit de “ontkoppelde” dames: Ontkoppeld van gevoel door denken. Alle antwoorden zitten immers in jezelf, maar als je niet meer bij je eigen antwoorden kunt komen, dan is het tijd om daar iets aan te doen. Herken jij jezelf hierin? En wil jij eens kijken wat ik hierin voor jou kan doen? Je bent van harte welkom in mijn praktijk op Wal 28 in Eindhoven!