27
JUL
2023

Eigen kompas werkt, gewaardeerd met 9,5

by :
comment : Off

Eigen kompas werkt echt!

Na vele trainingen met zeer diverse medewerkers kan ik zeggen dat de training een groot succes is. De gemiddelde beoordeling een 9,5 en de feedback zeer positief!

Ik neem dit mee in mijn verdere leven en werk, Jacqueline Graat gemeente Deurne.

De training is gericht op “eigenaar zijn van je loopbaan”. D.w.z.: Zelf in actie komen, nieuwe dingen leren door zelf te doen. Inzichten vertalen naar concrete doelen en resultaten. Bewustwording op vastzittende patronen en tools krijgen om hier in te veranderen. Dit alles in een veilige groep, waarin de afwisseling van de verschillende werkvormen optimaal is. Intensief, maar ook ontspannend. De combinatie van het groepsproces en het individuele stuk versterken elkaar.

Dit programma STAAT, nooit verwacht dat het me zoveel zou brengen!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze training? Bel me gerust.