19
SEP
2014

Herken jij de druppel?

by :
comment : Off

Banner_Check_je_Werkstress

In mijn werk als trainer en counsellor ben ik constant bezig met stress en hoe het te reduceren. De klanten in mijn praktijk komen vaak met klachten van stress, sommige doorgestuurd door de huisarts; ze kunnen niet slapen, ervaren spanningen op hun werk en thuis, ze kunnen niet meer eten en voelen zich constant opgejaagd en ongelukkig.

Een belangrijk onderwerp in trainingen: Bij de ACC besteden we een hele dag aan stress; hoe dit ontstaat, fysiologisch en biologisch, ons eigen patroon tijdens stress en hoe we anderen kunnen coachen om minder stress te ervaren in werk of leven. Daarnaast geef ik Yoga, waar veel mensen komen om te ontspannen en hun gedachten tot rust te brengen.

Een leven vol stress kun je zeggen en what’s new?

We weten het allemaal, maar toch vervallen we in een bepaald patroon dat destructief werkt op onze gezondheid, omgeving en ons eigen geluk.

En zolang je niet kunt herkennen en erkennen dat dit patroon niet voor je werkt maar tegen je, blijf je dit herhalen tot je lichaam stop zegt! Herken jij de druppel?

Met de campagne “Herken de druppel: check je werkstress”, Wil de overheid werkdruk, stress en andere psychosociale risico’s aanpakken en verminderen, omdat 31 % van het werk gerelateerde verzuim wordt veroorzaakt door werkdruk of werkstress en 40% van de Nederlandse werknemers behoefte heeft aan aanvullende maatregelen tegen werkdruk en werkstress.

Wil je meer informatie over deze campagne of een gesprek met mij over hoe jij kunt omgaan met jouw stress en werkdruk? Bel dan 06-52438436 (als je tijd hebt!)

PS: mijn consulten worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed, als je aanvullend verzekerd bent!

Spring Consulting is campagnesupporter van de campagne “Herken de druppel: check je werkstress”.

Opzij opzij opzij van Herman van Veen!