24
JUL
2015

Is yoga niet gewoon een trend, of…

by :
comment : Off

Dat ik yoga zo leuk zou vinden had ik nooit gedacht. Mijn idee van yoga was suf op een matje zitten, een beetje puffen en steunen, concentreren op ontspanning en je hoofd leeg maken. Totdat ik bij toeval, op aandringen van een vriendin, mijn eerste power yoga les volgde. Ik voelde direct: “Dit is goed voor mijn lichaam!” Het was liefde op het eerste gezicht. En zo is mijn passie voor yoga ontstaan.

 
Na drie maanden ging ik naar Ibiza om daar een week lang iedere dag yoga te doen en daarnaast lekker te relaxen aan het strand. Een beetje naïef misschien, maar ik verwachte vooral te kunnen relaxen. De eerste dag op Ibiza werd me direct duidelijk dat dat beeld niet helemaal klopte. Nee integendeel, iedere dag yoga zou mij heel veel gaan brengen werd er gezegd, vooral bewustwording en het loslaten van oude patronen. Alsof ik daar op zat te wachten???

 
En zo gebeurde het. Het was een hele intense week, met veel zon, zee, strand en yoga. En inderdaad ik heb mijn oude patronen losgelaten, pijn in mijn onderrug die ik al een half jaar had is na die week op Ibiza thuis niet meer terug gekomen. Ik ging met heel veel nieuwe energie naar huis en voelde me herboren. En dat door gewoon een weekje yoga te doen aan het strand, ik was overweldigd door het resultaat. Ik ben mijn docentenopleiding gestart en heb nog veel meer yoga gedaan. Ik wil het met iedereen delen: Yoga is echt overal goed voor! Maar ontdek het vooral zelf.

 

kaart thailand

 

Ik organiseer nu zelf een yoga en meditatie reis naar Thailand:

Ko Chang een geweldig eiland, geen Ibiza, maar zeker zo mooi.

Van 18-10-2015 tot 25-10-2015, ga je mee?

Lees hier verder voor meer informatie: Wees je eigen coach.