01
AUG
2016

Let there be love

by :
comment : Off

En dan is het tijd voor vakantie.

20160801_110150

Na een periode van hard werken even tijd voor zon, zee, strand en liefde.  Want als er ergens wel een tekort aan is dan is het aan liefde. De laatste tijd worden we gebombardeerd met berichten over aanslagen en moord om “weet ik veel” wat voor reden. Geweld is dagelijks nieuws. Het heeft impact op mij. Hoe kunnen we dit veranderen? Is dit allemaal nodig? Ik probeer het te begrijpen, maar mijn hersenen schieten te kort. Het enige wat ik weet is dat er meer liefde nodig is en heel snel, heel veel. Daarom organiseer ik op 9 September een Yin Yoga XL met het thema: “open your Heart” om liefde te voelen en te laten stromen in jezelf en naar anderen.

 

Ben je erbij? Wil je bijdragen meer liefde in de wereld? Begin dan bij jezelf en laat het stromen.

Studio Saffrie Libra 2 in Veldhoven

9 September 19.00 uur tot 21.30 uur

Let there be Love

 

Armanda_tekening2