16
AUG
2022

Loopbaancoaching met en na kanker

by :
comment : Off

Na de storm, stilstaan en bewegen. Daarom doe ik wat ik doe.

Op een zonnige avond in Utrecht op het terras met mijn vriendin Sandra. Ze is hersteld van kanker, maar voelt zich nog niet beter. Ze is weer aan het werk, maar het lukt niet zoals voorheen. En haar lichaam is niet meer hetzelfde. We zijn net terug van een Yin Yoga les en brainstormen samen over hoe ze zich weer beter kan gaan voelen, wat er nodig is. Ze doet van alles. Maar niets is met elkaar verbonden. Ze mist het contact met andere lotgenoten en tools om weer op de rit te komen. En dan zegt ze tegen mij: “Armanda jij kunt toch mensen begeleiden die in mijn situatie zitten? Je bent yoga docent, loopbaancoach en brengt mensen bij elkaar en verbindt!”  En zo was het zaadje geplant. Sandra inspireerde mij om “Na de storm”, stilstaan en bewegen, te ontwikkelen. En het met iedereen te delen die het wil lezen of horen. Op deze manier wil ik een bijdrage leveren aan meer vitaliteit en werkplezier voor vrouwen met en na kanker.

Op 25 augustus van 15.00 uur tot 16.00 uur verzorg ik een informatiebijeenkomst bij de Eik, centrum voor leven met en na kanker. Ik leg uit wat het programma inhoudt en hoe het jou kan ondersteunen in je proces naar meer werkplezier en balans in je leven, met en na kanker.

Aanmelden kan hier.