06
JUN
2023

Loopbaanvraagstukken, bij leven met en na kanker

by :
comment : Off

Weer werken met en of na kanker? Hoe nu verder met mijn loopbaan?

Heb jij vragen op gebied van werk en/of loopbaan bijvoorbeeld:

  • Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Persoonlijke missie en visie.
  • Loopbaancoaching, talentmanagement, een andere baan wat nu?
  • Balans vinden in: bewegen en stil staan, ik en de ander, privé en werk.

Wat: Tijdens het spreekuur kun je in een 15 minuten durend gesprek jouw vraag voorleggen aan Armanda van Bree, gecertificeerd loopbaancoach/adviseur.  In dit gesprek kun je ervaren wat een loopbaancoach voor jouw kan betekenen en ga je wellicht met nieuwe inzichten weer naar huis.

Wanneer: Kom vrijblijvend langs op 13 en/of 27 juni tussen 13.30 uur en 15.00 uur bij de Eik aan de keukentafel of op de bank. Een goed gesprek over jouw loopbaan en hoe nu verder met en na kanker, staat centraal.