28
JUN
2017

Referentie okay?

by :
comment : Off

Altijd fijn om een coachingstraject af te ronden met voor de coachee/klant de gewenste resultaten: Meer rust in je hoofd, een manier gevonden om anders met dingen om te gaan, of zelfs een andere baan. Welk resultaat je ook hebt het is altijd het gevolg van een goede samenwerking tussen de coach en de coachee. Een hardwerkende coachee boekt altijd meer resultaat, eigen regie staat in mijn gesprekken altijd voorop. Als de coachee niets gaat doen, zal er niets veranderen. Wat ik altijd mooi vind om te zien is dat het voor sommige niet snel genoeg kan gaan. Deze coachees mag ik dan afremmen, even stil laten staan, met wonderlijke resultaten als gevolg.

In dit blog deel ik graag een referentie van afgelopen week. Een geslaagd traject (8 gesprekken), met een geweldig resultaat.

 

“Armanda luistert, stelt vragen, creëert een veilige sfeer en confronteert als dat nodig is. Alles gericht op jouw proces en gedachten. Armanda voelt goed aan als je ‘nog ergens mee zit’ en spreekt dit ook uit.
De bezoeken aan Armanda hebben mij geholpen om een vast contract te durven loslaten en meer bij mezelf te rade te gaan wat ik voel en wat ik belangrijk vind. Dit leverde mij een leuke nieuwe baan op en ook een vrijer en relaxter gevoel en meer rust. Ben ik erg blij mee!”

Als mensen aan mij vragen hoeveel gesprekken heb ik nodig? Dan geef ik aan, na drie gesprekken moet er wat zijn gebeurt, afhankelijk van wat je zelf gaat doen en wat er wordt aangeraakt, nog een x aantal erbij. Maar heel eerlijk gezegd, als het proces van ontwikkelen in gang is gezet, ben je nooit meer klaar.

 

Als jij ook zit met vragen of dingen in je leven en of werk die je graag anders zou willen, bel me dan voor een vrijblijvende kennismaking of informatie over wat ik voor jou kan betekenen. Ik drink graag een kopje thee met je. En misschien heb jij dan ook een mooie referentie voor mij en nog belangrijker een “gelukkiger” leven.