14
FEB
2023

Talentenmarkt gemeente Deurne

by :
comment : Off

Talentenmarkt gemeente Deurne

Op 9 februari had Gemeente Deurne een interne talentenmarkt georganiseerd. Ik was gevraagd om m.b.v. een snuffelworkshop zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de training “Eigenaar van je loopbaan. En dat is meer dan gelukt!
De training is erop gericht dat je inzicht krijgt in de vragen: Wie ben ik? Wat kan ik en wat wil ik? Volgens een methodiek die ik, na jarenlange ervaring als loopbaancoach en trainer heb ontwikkeld. De methodiek is “eigen kompas werkt”. Als rode draad loopt er persoonlijke ontwikkeling doorheen, die zorgt voor uiteindelijk professionele ontwikkeling. Met heel veel enthousiasme geef ik nu voor de derde keer aan een groep medewerkers de training . Het interactieve proces dat ik vanuit mijn hart begeleid zorgt altijd voor beweging. Ik word er altijd zo blij van. En deze avond mocht ik mijn enthousiasme, samen met Wendy die de training volgde, delen met belangstellende. “Ik gun iedereen een werkplek waar je blij van word en waar je talenten tot zijn recht komen.”

Ik mis de training, het was zo fijn om met gelijkgestemde dit persoonlijke ontwikkel traject te volgen. Het heeft me zoveel gebracht, ik gebruik de tools nog iedere dag”.

Wendy Smit Gemeente Deurne